GOLF
Esports 13/04/2015

El jove Jordan Spieth guanya el Masters d'Augusta de golf

Iguala el rècord de joventut de Tiger Woods, que ha tornat a competir

Efe
1 min
El defensor del títol Bubba Smith col·loca la jaqueta verda de campió a Jordan Spieth / TIMOTHY A. CLARY / AFP

Augusta (EUA)El nord-americà de 21 anys Jordan Spieth ha mantingut l'avantatge que havia acumulat durant els dos primers dies i s'ha imposat al Masters d'Augusta amb 270 cops, 18 sota el par.

A quatre cops han quedat el nord-americà Phil Michelson i l'anglès Justin Rose, mentre que el nord-irlandès Rory McIlroy i el japonès Hideki Matsuyama, malgrat les seves prodigioses voltes de sis cops sota par, s'han quedat a 6 i 7 cops, respectivament, de Jordan Spieth.

Spieth va començar la competició destrossant la marca de cops en els dos primers dies i ha acabat igualant el rècord de joventut del guanyador establert el 1997 per Tiger Woods, que ha tornat aquesta setmana a la competició amb un resultat respectable de cinc sota el par. De la mà del seu 'caddie' Michael Greller, que va deixar la carrera de mestre d'escola per portar la bossa del jove prodigi texà, Spieth ha demostrat el seu aplom i punteria de franctirador al traïdor recorregut d'Augusta National.

El que per a molts és la nova encarnació de Tiger Woods ha projectat l'ombra del seu joc sorprenentment madur sobre l'aspirant al Grand Slam –victòria en els quatre grans–, el nord-irlandès Rory McIlroy.

stats