MOTO3
Esports 01/06/2012

Maverick Viñales: "Hem trobat una bona posada al punt que ens ha permès rodar molt còmodes"

El pilot de Roses es mostra satisfet amb els entrenaments de divendres, en què en el còmput general ha aconseguit la segona posició, per darrere de Louis Rossi

Ara
1 min
Maverick Viñales, a Montmeló

MontmelóMaverick Viñales ha aconseguit aquest divendres el millor temps en la primera sessió d'entrenaments lliures i el segon en la segona, només superat per Louis Rossi. El pilot de Roses es mostra satisfet i té bones sensacions per a la cursa d'aquest diumenge.

"Estic molt content, perquè hem trobat una bona posada al punt que ens ha permès rodar molt còmodes. El Circuit de Catalunya és força diferent dels traçats en els quals ja hem estat, perquè té corbes molt llargues, i en els anteriors circuits les corbes eren pràcticament angles tancats", ha comentat Maverick Viñales quan ha baixat de la moto aquest divendres.

El pilot de Roses ha parlat de les diferències que ha notat entre la primera i la segona sessió d'entrenaments: "Del primer entrenament al segon ha pujat molt la temperatura i la pista patinava molt més, però com que la cursa serà a les onze, aquesta referència no servirà per a diumenge".

stats