Barça
Esports 22/06/2015

MCM recorre la sentència que va desestimar la demanda de 100 milions contra el Barça

MCM va presentar un recurs d'apel·lació dijous passat contra la sentència que va desestimar la demanda de 100 milions d'euros contra el Barça

Efe
1 min
Imatge d’arxiu de la façana de  La Masia.

BarcelonaL'empresa Muro Cortina Modular Publicidad (MCM) va presentar el passat dijous un recurs d'apelació contra la sentència desestimada pel jutjat de primera instància número 25 de Barcelona en la qual reclamava 100 milions d'euros al Barça per incompliment de contracte.

La sentència va desestimar íntegrament la demanda i, a més, el jutge va dictar que MCM havia de carregar amb les costes judicials del procés, davant del que aquesta empresa ja ha presentat un recurs que ha de fallar l'Audiència Provincial de Barcelona.

L'assumpte fa referència a una demanda presentada per aquesta empresa contra el Barça, després que MCM construís la Masia de Sant Joan Despí i signés un acord amb la junta de Joan Laporta per a l'explotació comercial de les façanes d'aquest equipament per a joves valors.

Amb el canvi de directiva, i l'arribada de Sandro Rosell a la presidència del Barça al 2010, MCM va acceptar renegociar un nou contracte amb la junta entrant, encara que amb el mateix propòsit: explotar comercialment les façanes de la Masia, el benefici seria repartit al 50%.

Quan es va conèixer la sentència, la part demandant va mostrar la seva sorpresa pel que va entendre com "múltiples contradiccions i errors de gran envergadura" en la redacció del text, que va ser rebut amb estranyesa pel concís del seu redactat. Així mateix, MCM va anunciar que presentaria recurs, a l'entendre que el jutge no havia donat importància a l'hora de determinar la naturalesa del contracte, aspecte que la part demandant considera imprescindible per calibrar si les parts havien incomplert les seves obligacions.

stats