El Barça de futbol sala, nou campió d'Europa (3-1)

Els homes de Marc Carmona han sabut patir i han superat el Dinamo de Moscou rus, cosa que els ha permès aconseguir la primera Champions de la secció

David R. Jover
El Barça Alusport, campió d'Europa

LleidaEl Barça Alusport ha fet història aquest diumenge al pavelló Barris Nord de Lleida i s'ha adjudicat la primera UEFA Futsal Cup de la història. El triomf, molt patit, s'ha produït gràcies als gols de Wilde, Lin i Jordi Torras.

El Barça no ha estat superior al Dinamo de Moscou en el còmput global del partit, però ha estat més encertat que el seu oponent de cara a porteria i ha sabut patir en els moments en què el conjunt rus ha obligat el Barça a tancar-se gairebé a la seva pròpia àrea en el primer temps.

Una de les sorts del Barça és que compta amb Wilde. El jugador brasiler ha fet el primer gol del partit al minut dos i ha donat el segon gol a l'inici de la segona part a Lin, que amb el 2-0 ha assenyalat el camí del triomf per als blaugranes, que han rebut el suport durant tot el partit de l'afició que ha omplert el Barris Nord de Lleida.

Amb el 2-0 s'ha arribat als tres darrers minuts de partit, que han estat frenètics. El Dinamo s'ha situat amb Tatú de porter jugador i ha aconseguit retallar distàncies gràcies a un gol de Rakhimov. Amb el 2-1 els russos han seguit amb la mateixa tàctica i han estat a punt d'empatar el matx amb un xut que s'ha estavellat al pal.

Però a falta d'un minut i quaranta segons Ari Santos s'ha deixat el físic per recuperar una pilota i ha permès que Jordi Torras anotés el 3-1 que ha donat tranquil·litat a un Barça nerviós a estones i que ha sabut patir per aconseguir el triomf.

La primera Champions del Barça de futbol sala tanca el cercle i totes les seccions professionals del club blaugrana disposen ja d'una Copa d'Europa al seu palmarès.