HOQUEI SALA
Esports 30/01/2011

L’Atlètic es proclama campió de Catalunya d’Hoquei sala en vèncer l’Egara a la tanda d’strokes

Els filials groc-i-negres, Vallès Esportiu i Atlètic 1952, han ocupat la tercera i la quarta posició i el CD Terrassa ha guanyat el Barça en el partit pel 5è i 6è

Oriol Malgosa
2 min
L'Atlétic, campió del campionat de Catalunya d'hoquei sala 2010

MatadeperaL'Atlètic Terrassa ha revalidat el campionat de Catalunya després d'una emocionant final contra el Club Egara. Els jugadors de Roger Pallarols han aconseguit remuntar un marcador advers de 2 a 0 però els ratllats han tornat a empatar el resultat amb dos gols de Javi García a les acaballes del partit. El porter de groc-i-negre, Cristian Peñalba, ha aturat els tres primers llançaments de l'Egara des del punt d'stroke i ha permès que l'Atlètic sumés el seu 27è títol català, campionat que només ha deixat escapar en quatre de les 31 edicions que s'han disputat.

El conjunt de Can Salas comptava amb la presència dels internacionals Sergi Enrique i Miki Delàs per la final d'avui, però tot i així no ho ha tingut gens fàcil. L'equip de Ramon Rius s'ha posat per davant en el marcador amb dos gols de Marc García-Chicote i Lluís Mercadé però l'Atlètic ha igualat el resultat abans de la mitja part amb dues dianes de Pere Castelló i Inyaki Freixa.

A la represa, l'Atlètic ha millorat el seu joc ofensiu i s'ha distanciat amb dos nous gols de Castelló i Freixa. A només tres minuts del final, el davanter de l'Egara Javi García s'ha posat l'equip a l'esquena, ha fet dos gols i ha enviat el partit a la tanda d'strokes. Llavors, Cristian Peñalba ha fet gala de la condició de millor porter d'Espanya a l'aturar tres dels quatre llançaments que li han tirat i ha permès que l'Atlètic revalidés el títol de campió de Catalunya. Gràcies a aquesta classificació, els groc-i-negres jugaran la fase prèvia del Campionat d'Espanya a Can Salas mentre que l'Egara haurà d viatjar a Múrcia per fer-ho.

El Vallès Esportiu també ha obtingut una posició per la fase prèvia del Campionat d'Espanya que tindrà lloc al pavelló de Matadepera. El filial de l'Atlètic ha s'ha fet amb la medalla de bronze després de guanyar l'altre equip groc-i-negre de la competició, l'Atlètic 1952 també als strokes. El CD Terrassa ha quedat en cinquena posició després de guanyar el Barça per 7 a 2, però ja tenia una plaça garantida al campionat estatal en ser-ne l'amfitrió.

L'equip femení del CD Terrassa, per la seva banda, s'ha proclamat campió de Catalunya al guanyar per 5 gols a 2 a l'Egara. Les vermelles s'han tret així l'espina de la final de l'any passat, en què van perdre contra el Júnior, però tot i així serà l'Egara qui jugui el Campionat d'Espanya, ja que la resta d'equips hi ha renunciat. En el partit per la medalla de bronze, l'Atlètic ha guanyat per 3 a 2 al Júnior.

stats