ULTRA TRAIL WORLD TOUR
Esports 07/03/2015

Núria Picas es corona a la Transgrancanaria

L'atleta ha guanyat per segon any la prova i es postula com a candidata a fer-se amb el títol de l'Ultra Trail World Tour

Núria Picas arriba a la meta / NÚRIA PICAS

BarcelonaLa importància de començar amb bon peu. Núria Picas ha guanyat per segon any la Transgrancanaria, exigent ultra marató que es disputa a l'illa de Gran Canària i que recorre 125km acumulant fins a 8.500m de desnivell, i es postula com una de les candidates a fer-se amb el títol de l'Ultra Trail World Tour. La prova d'aquest cap de setmana, de fet, és la primera d'aquesta competició, un conjunt de curses emblemàtiques al voltant del món, totes elles de més de 100km.

Aquesta, a més, és la primera cita del circuit en terres europees, de manera que un bon grapat d’atletes d'elit del vell continent han acudit a la cita amb la intenció de sumar punts per optar al títol. Després de la victòria aconseguida en aquesta prova l’any passat, Picas partia com una de les favorites.

Malgrat tot Picas avisava abans de la cursa que no arribava al 100% de forma, i que hauria de lluitar contra grans rivals. I així ha sigut. La llista de sortida ha estat farcida de grans guanyadores de curses per muntanya. Cap d’elles, però, ha aconseguit superar Picas que en una nova exhibició ha parat el cronòmetre en 16h55’.

"Estic realment molt satisfeta amb aquesta victòria, que no sabia si podria tornar a aconseguir ja que no arribava al 100%. No sé si ho hauria pogut aconseguir sense el suport de la gent de Canàries. Amb el seu suport i els seus ànims m’han empunyat en els moments més durs", ha explicat Picas.

Després d'una cursa disputada i més que complicada, Picas ha aconseguit la victòria: "Estic molt satisfeta amb la cursa, tot i que encara no he assimilat què significa per a mi. Ha estat dur i molt intens, però me’n vaig contenta amb aquesta victòria i a seguir pensant en les properes curses d’aquesta temporada", ha explicat, realment satisfeta.