NATACIÓ SINCRONITZADA
Esports 25/09/2012

Thais Henríquez: "No m'he sentit maltractada per no ser catalana"

La nedadora canària diu que l'equip està orgullós d'haver superat "tots els obstacles" i d'haver "aconseguit les medalles olímpiques"

Ara
1 min

Sant Cugat del VallèsThais Henríquez, nedadora de les Canàries i integrant de l'equip espanyol de natació sincronitzada, ha assegurat que ella no s'ha sentit maltractada per Anna Tarrés pel fet de no ser catalana.

"Maltractada per no ser catalana crec que no s'hi ha sentit ningú. Jo, personalment, no m'he sentit maltractada", ha dit Thais, que ha parlat sobre l'exseleccionadora. "No és que sigui dura. En els entrenaments ella parla en català de manera natural i jo he hagut d'aprendre català", ha apuntat.

Preguntada sobre si Tarrés tenia preferències per les nedadores catalanes, ha afirmat: "En alguns moments és més fàcil que vingui gent de Barcelona, perquè en temps de crisi, com ara, les beques costen d'aconseguir, costen molts diners". I sobre el mètode de treball de Tarrés, ha dit: "Hem aconseguit dues medalles olímpiques i estem orgulloses d'haver arribat aquí. Tots els esportistes d'elit treballen molt dur, el camí no és fàcil, i estem orgulloses d'haver superat tots els obstacles i d'haver aconseguit les medalles olímpiques".

stats