Publicitat
Publicitat

Ciclisme adaptat

A més, el tàndem Venge/Llauradó ha quedat a un pas del bronze

Doble medalla catalana als mundials de ciclisme adaptat en pista

Juanjo Méndez ha aconseguit el campionat mundial en la persecució de la categoria C1 mentre que Raquel Acinas ha estat plata a la mateixa especialitat en C2

Dos integrants de l'equip Catalunya Team-Genesis, Juanjo Méndez i Raquel Acinas, representant la selecció espanyola, tornaran del velòdrom de Montichiari (Itàlia) amb les respectives medalles que han aconseguit al mundial de ciclisme adaptat que s'ha disputat aquests darrers tres dies.

Després de molts subcampionats mundials en diverses disciplines, Méndez ha aconseguit, per fi, enfundar l'arc de Sant Martí gràcies a la seva actuació a la persecució individual de la seva categoria, C1, superant amb cinc segons el sud-africà Jaco Nel, malgrat que perdia quatre segons en el primer dels quatre quilòmetres sobre els que es disputava la prova.

Acinas, en canvi, es va veure superada per la nord-americana Allison Jones, emportant-se així en subcampionat mundial, també de persecució, en C2. Els altres catalans participants, el tàndem format per Christian Venge i David Llauradó, han fregat el medaller amb una quarta posició en una prova on l'altra parella espanyola, Clemente/Muñoz, va aconseguir la plata.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT