Ciclisme en pista
Esports 18/11/2012

Helena Casas aconsegueix una plata històrica a la Copa del Món de ciclisme en pista a Glasgow

La parella de velocitat per equips formada per la catalana i la basca Tania Calvo només es veu superada per les britàniques Jessica Varnish i Becky James

Albert Rabadan
1 min
La catalana Helena Casas (d) al podi després d'aconseguir la plata  a la velocitat per equips en la Copa del Món de Glasgow

BarcelonaLa catalana Helena Casas ha pujat al podi a la segona prova de la Copa del Món de ciclisme en pista de la temporada 2012/12, celebrada a la capital escocesa, Glasgow. La parella formada per la velocista taragonina i la basca Tania Calvo ha signat la segona posició a la prova de velocitat per equips, tan sols superades per les britàniques Jessica Varnish, medallista olímpica, i Becky James.

Després de quedar-se a les portes d'aconseguir medalla a la prova anterior, celebrada a Cali (Colòmbia), en què va ser quarta al torneig individual, aquest cop la ciclista del Catalunya Team i Calvo han aconseguit una plata històrica per la velocitat femenina espanyola. No és sorprenent, per tant, que el seu temps de 34"102 a la final sigui la millor marca de la història de l'estat.

Casas ha repetit un resultat respecte Cali: la setena plaça en el keirin, modalitat disputada en mànegues de sis participants. La catalana, que no ha pogut classificar-se per la final, ha tornat a imposar-se a la final B.

stats