Ciclisme
Esports 21/10/2012

La UCI decidirà aquest dilluns si retira els set Tours de França a Lance Armstrong

El president del màxim organisme del ciclisme internacional, Pat McQuaid, farà una roda de premsa a Ginebra a les 11.00 hores

Reuters
1 min
Lance Armstrong durant l'última etapa del Tour del 2005

ParísLa Unió Ciclista Internacional (UCI) prendrà la seva decisió sobre el cas de Lance Armstrong aquest dilluns. L'informe presentat per l'Agència Antidopatge dels Estats Units (USADA) reclama que al corredor de Texas li siguin retirats els set Tours de França per dopatge, una decisió que també aprovaven els organitzadors de la cursa, com va confirmar el director, Christian Prudhomme.

El president de la UCI, Pat McQuaid, informarà sobre la postura de l'organisme en el cas Armstrong en una conferència de premsa programada a les 11.00 hores a Ginebra (Suïssa).

La UCI encara ha de pronunciar-se sobre l'informe de 1.000 pàgines de la USADA sobre Armstrong que denuncia que el ciclista havia participat en el "més sofisticat, professional i exitós programa de dopatge del món".

La Unió Ciclista Internacional haurà de resoldre si retira a Armstrong els seus títols a la ronda francesa o si porta el cas davant el Tribunal d'Arbitratge Esportiu.

stats