Marató de Barcelona
Esports 16/03/2014

Abayu Getachew i Frahia Nyambura, els més ràpids a la Marató de Barcelona

El català Adrià Garcia ha acabat desè un cursa que ha aconseguit reunir gairebé 18.000 participants en la seva 35a edició

La Marató de Barcelona tenia 17.764 atletes inscrits / ALBERTO ESTÉVEZ / EFE

BarcelonaAbayu Getachew ha guanyat aquest diumenge la Zurich Marató de Barcelona, una cursa que ha aconseguit reunir gairebé 18.000 participants en la seva 35a edició. El jove atleta etíop ha acabat amb un temps de 2 hores, 10 minuts i 45 segons. Thomas Kiplagat Rono s'ha fet amb la segona posició, mentre que Dickson Kimeli, que no ha pogut seguir un atac del guanyador al quilòmetre 40, ha acabat quart. El català Adrià Garcia (Athletic Club Barcelona) ha acabat desè.

En categoria femenina, Frahia Nyambura ha guanyat la cursa amb un temps de 2 hores, 32 minuts i 27 segons. La inscripció femenina ha tornat a pujar i s'ha situat en un percentatge rècord del 15,8%.