Handbol
Esports 24/02/2013

El Fraikin Granollers no dóna opció al Villa Aranda (27-22)

Els vallesans s'han aprofitat de l'encert de Masinskas, autor de 8 gols i de les aturades de Pérez de Vargas (45%), per sumar una victòria que els situa sisens

El lituà Aidenas Malasinskas, en una imatge d'arxiu

BarcelonaEl Fraikin Granollers ha sumat una nova victòria i no ha donat opció al Villa Aranda Autocares Bayo, a qui ha derrotat per 27-22. Després d'un inici de partit igualat, els vallesans han agafat un avantatge de tres punts superats els 20 minuts de joc i no han permès el rival que s'enganxés al partit. Al descans, el marcador era de 13 a 8. Després d'un parcial de 0-5, el Villa Aranda ha empatat a 19 però l'encert de Raúl Campos, Ferran Solé i Aidenas Malasinskas ha tornat a desencallar el partit a favor dels catalans, que han afrontat els últims tres minuts amb una renda de tres gols de diferència (24-11).

El central Aidenas Malasinskas, autor de 8 gols (8 d'11 en llançaments), ha sigut un dels protagonistes d'un matx en què també s'han lluit Campos Linuesa (5 gols), Grundsten (5) i Ferran Solé (4). El porter Gonzalo Pérez de Vargas, que ha aturat el 45% dels tirs, també ha sigut determinant.