Handbol
Esports 19/08/2011

El Barça Intersport jugarà la final del Trofeu de Doboj

L'equip de Xavi Pascual disputarà aquest dissabte (19 hores) la final del Torneig Internacional de Doboj (Bòsnia) en derrotar dijous el Tatran Presov eslovac per 37-32

Efe
1 min

BarcelonaEl Barça Intersport disputarà aquest dissabte (19 hores) la final del Torneig Internacional de Doboj (Bòsnia) en derrotar aquest dijous el Tatran Presov eslovac per 37-32 i finalitzar primer de grup per millor diferència de gols (+19) que el Chambery francès (+15).

El rival de l'equip de Xavi Pascual serà el Gummersbach alemany o el Pick Szeged hongarès, colíders del seu grup i que s'enfronten aquest divendres (21 hores). Per als germànics la victòria o l'empat representaria estar a la final.

Els blaugranes han arribat a la final del torneig després de vèncer l'equip amfitrió, el Sloga Doboj per 37-23, empatar amb el Chambery (24-24), el seu rival en el grup de la Lliga de Campions, i guanyar el Tatran Presov (37-32).

La victòria davant el Tatran Presov va ser molt laboriosa i els blaugranes van remuntar un 13-18 en contra al descans en una segona part on van jugar el millor handbol d'aquesta pretemporada.

Aquest divendres és el primer dia sense partit a Doboj. Una vegada classificats per a la final, l'equip ha entrenat aquest matí i a la tarda descansaran, esperant el rival amb el qual jugaran demà la final.

L'extrem gironí Albert Rocas és el màxim golejador de l'equip al costat de Shairhei Rutenka, tots dos amb 16 gols, compartint la segona posició de màxims golejadors del torneig.

Per a Rocas, la irregularitat de l'equip és normal perquè "la pretemporada sempre és un moment que costa arrencar, són els nostres primers partits i estem ajustant l'equip. A més, el programa de preparació és dens, matins amb entrenament i tarda amb partits sempre es fa més difícil jugar, però és normal per carregar per a la resta de temporada".

stats