Waterpolo
Esports 09/03/2013

L'Atlètic Barceloneta goleja l'Oradea romanès a l'anada dels vuitens de final de la Champions (15-5)

Felipe Perrone, amb 4 gols, i David Martín i Marc Minguell, amb tres, han sigut els protagonistes del matx

BarcelonaL'Atlètic Barceloneta no ha donat opció a l'equip romanès del CSM Digi Oradea i l'ha derrotat per un contundent 15 a 5 a l'anada de vuitens de la Champions League de waterpolo. Els homes de Santi Fernández han completat un gran partit i han aconseguit una amplíssima renda de gols per encarar amb tranquil·litat el partit de tornada, dimecres 20 de març a Oradea.

Ben aviat, els locals han agafat dos gols d'avantatge i han defensat bé la porteria de Daniel López. El segon quart, amb un parcial de 6 gols a 1, ha acabat de trencar el partit a favor dels homes de Santi Fernández i, a la mitja part el marcador era de 8 a 1. El tercer quart (3-3) ha permès els romanesos agafar una mica d'aire. stat més equilibrat i amb un ritme més baix que els anteriors, acabant en empat a 3 gols i deixant al Digi Oradea agafar una mica d'aire. Però en l'últim quart, l'Atlètic Barceloneta ha acabat d'esclafar el Digi Oradea per aconseguir la màxima diferència de cara a la tornada.

Felipe Perrone, amb 4 gols i David Martín i Marc Minguell, amb 3 cadascun, han sigut els protagonistes del partit.