Publicitat
Publicitat

Campionat d'Espanya d'Atletisme

Natalia Rodríguez s'ha lesionat i no ha pogut guanyar la prova dels 1.500 metres

Berta Castells; rècord, mínima per als Mundials i novè títol d'Espanya

La tarragonina ha aconseguit a Màlaga el triple objectiu de batre el seu rècord d'Espanya de llançament de martell, fer la mínima per als Mundials de Corea del Sud i coronar-se per novena vegada campiona d'Espanya

L'atleta tarragonina Berta Castells ha aconseguit avui a Màlaga el triple objectiu de batre el seu rècord d'Espanya de llançament de martell, fer la mínima per als Mundials de Corea del Sud i coronar-se per novena vegada campiona d'Espanya.

A la primera ronda de la final, Castells ha llançat l'artefacte a 69,53 metres, millorant en 17 centímetres el seu rècord anterior, aconseguit el 30 de maig del 2010 a la localitat portuguesa de Vila Real do Santo Antonio amb 69,36.

La tarragonina ha obtingut, a més, la marca mínima B per participar als Mundials de Daegu (Corea del Sud), del 27 d'agost al 4 de setembre, i s'ha proclamat campiona d'Espanya per novena vegada.

Castells ha superat els 69 metres en els seus quatre primers intents (69,53, 69,11, 69,24 i 69,18) i només en els dos últims (67,90 i 68,52) ha acusat l'esforç.

Laura Redondo, segona amb 64,81, i la júnior Jenifer Nevado, tercera amb la seva millor marca personal (57,85), han acompanyat Berta Castells al podi.

En canvi, perilla la participació al Mundial de Natalia Rodríguez, que s'ha lesionat i no ha pogut guanyar una prova de 1.500 metres que s'ha endut Isabel Macías.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT