Rugbi
Esports 29/12/2012

La USAP es reforça de cara a la temporada vinent amb el sud-africà Dewaldt Duvenage

El club del Rosselló ha contractat cinc nous jugadors per suplir les marxes de pesos pesants. Els fitxatges, marcats per l'austeritat econòmica i la situació esportiva

Ferran Vital
1 min
Dewaldt Duvenage

BarcelonaLa USAP ha fet oficial el fitxatge del sud-africà Dewaldt Duvenage, jugador dels Stormers de Ciutat del Cap. El jove jugador, de 24 anys, ha jugat 39 partits del SuperRugby (la gran competició de clubs a l'hemisferi sud) repartits en les dues darreres temporades, en què ha mostrat una acurada visió de joc i una bona tècnica amb la mà i el peu. Duvenage haurà de suplir la baixa de David Melé, jugador del planter que va pujar al primer equip l'any 2006 i que mai no ha acabat de convèncer els tècnics usapistes per fer-se un lloc de titular a l'equip de Perpinyà, que farà les maletes al juny per provar fortuna a Leicester, un dels clubs més forts de la Premier anglesa.

Al fitxatge de Duvenage cal sumar-hi els ja contractats, el mig d'obertura Camille López i el tercera línia Justin Purli, ambdós procedents del Bordeus (l'antic equip de l'entrenador Marc Delpoux), que hauran de cobrir la possible marxa de James Hook i la ja confirmada de Tchale-Watchou, i l'arribada dels pilars Ion Paulica (London Welsh) i Giorgi Jgenti (Montpeller), que hauran d'omplir la marxa del gran capità Nicolas Mas.

stats