Tennis - Copa Davis
Esports 04/12/2010

França guanya el partit de dobles i és a una victòria d'aconseguir la seva desena Copa Davis

Clement i Llodra s'imposen per tres sets a dos a la parella sèrbia i avancen França en l'eliminatòria. Demà Monfils es jugarà el punt definitiu davant Djokovic

Redacció
1 min
El tennista francès Gael Monfils durant un partit de la final de la Copa Davis.

BelgradLa parella francesa guanya el partit de dobles en un enfrontament disputadíssim davant els serbis Zimonjic i Troiki. Clement i Llodra, tot i perdre els dos primers sets, han donat la volta al marcador i s'han acabat imposant per 6-3, 7-6, 4-6, 5-7 i 4-6.

Els serbis han començat forts i s'han imposat en el primer set per un clar 6-3, però el segon ja s'ha hagut de decidir al tie break. Una errada de Llodra ha donat tres punts d'avantatge els serbis, que també s'han emportat la segona mànega (7-6).

En el tercer set, la parella francesa no s'ha donat per vençuda, ha trencat el servei inicial de Troicki i ha mantingut aquest avantatge fins al final (4-6). La revifalla dels francesos ha calmat els ànims dels espectadors del Belgrad Arena, que en l'inici del quart set han tornat a animar amb força l'equip local.

El quart set ha estat molt igualat i tot indicava que s'acabaria decidint al tie break. Els francesos, però, han trencat el servei serbi amb 5-5 al marcador i han sentenciat el trencament amb el 5-7 definitiu.

En l'última mànega, França ha tornat a trencar el servei inicial dels serbis, que han lluitat fins al final, esperonats pel seu públic. França ha fet valer l'avantatge inicial per acabar emportant-se el set per 4-6.

Demà, Gael Monfils, número u de l'equip francès, tindrà la primera oportunitat d'aconseguir l'enciamera de plata davant Novak Djockovic, el número u serbi.

stats