Tenis
Esports 26/04/2013

Nadal, Robredo i Albert Ramos passen ronda i es classifiquen per als quarts de final del Godó

Aquest divendres s'han disputat els partits pendents de la quarta jornada de l'Open Banc Sabadell, que es van haver d'ajornar per culpa de la pluja

M. Molina
1 min

BarcelonaRafa Nadal, Tommy Robredo i Albert Ramos han guanyat i s'han plantat als quarts de final de l'Open Banc Sabadell de tenis, que es disputa durant aquesta setmana a Barcelona. Els tenistes han completat aquest divendres els partits que havien quedat pendents de la quarta jornada del Godó, que s'havia hagut d'ajornar per culpa de la pluja.

Nadal ha fet bons els pronòstics i s'ha desempallegat del francès Benoit Paire en dos sets (7-6, 6-2), i ara jugarà els quarts de final –aquest mateix divendres– contra Albert Ramos. El barceloní, de la seva banda, ha vençut al japonès Nishikori també en dos sets (6-4, 7-6).

Qui ha tingut més dificultats per imposar-se ha estat Tommy Robredo, que ha hagut de remuntar davant Berdych per acabar vencent en tres sets (3-6, 7-6, 6-3). L'olotí està recuperant el seu bon nivell de tenis després de gairebé un any d'inactivitat per culpa d'una lesió muscular.

stats