Tenis
Esports 10/11/2012

David Ferrer tomba Tipsarevic sense res a guanyar

El tenista de Xàbia, que no podrà acabar la temporada quart del rànquing ATP, ha remuntat un primer set perdut per endur-se un triomf estèril en dues hores i sis minuts. Federer-Murray i Del Potro-Djokovic seran les semifinals dels Màsters

Efe / Ara
David Ferrer, durant el seu partit contra Tipsarevic

LondresDavid Ferrer, que ha saltat a la pista de l'O2 Arena de Londres ja sense opcions de passar a les semifinals de la Copa Màsters, ha remuntat un primer set en contra i ha superat el serbi Janko Tipsarevic, per 4-6, 6-3 i 6-1, en dues hores i sis minuts.

La victòria de l'argentí Juan Martín del Potro aquest dissabte a la tarda davant el suís Roger Federer havia convertit el xoc entre Ferrer i Tipsarevic en un tràmit. El resultat ha servit únicament per a fixar l'ordre definitiu del Grup B, en què Federer ha acabat primer, de manera que s'enfrontarà al britànic Andy Murray en semifinals, i Del Potro segon, i jugarà contra el serbi Novak Djokovic.

Ferrer ha començat descentrat i el serbi ha agafat un avantatge de 0-4 en el primer parcial. Tipsarevic només ha encertat un 43 per cent dels seus primers serveis, però tot i així s'ha encaminat a tota velocitat cap a la consecució del seu primer set en un campionat. Ferrer ha remuntat el vol després de vint minuts atordit i s'ha endut quatre jocs en el primer parcial. Tot i que el de Xàbia ha collat el seu rival en l'últim tram d'aquesta primera mànega, l'avantatge inicial ha resultat insalvable.

Ferrer s'ha refet en el segon set per imposar-se per 6-3. L'alacantí, que no podrà acabar la temporada quart en el rànquing de l'ATP, va decidir no reservar forces davant el serbi. Definitivament encès, conjurat per guanyar el partit a qualsevol preu, Ferrer s'ha llançat a l'atac en el tercer set davant d'un Tipsarevic que ha vist com el seu rival el passava per sobre.