Futbol Base
Esports 23/02/2012

El torneig MIC 2012 es posa en marxa

Els organitzadors del tradicional campionat de Setmana Santa han comptat amb la presència del blaugrana Thiago i l'espanyolista Coutinho a l'acte de presentació

àngel Garreta
1 min
El MIC 2012 escalfa motors

BarcelonaL'edició número dotze del torneig MIC (Mediterranean International Cup) ha escalfat motors aquesta tarda en un acte de presentació als mitjans que ha tingut el museu Melcior Colet com escenari. El director del torneig, Juanjo Rovira, ha estat acompanyat de dos futbolistes de Primera Divisió, els jugadors d'origen brasiler Thiago Alcántara (FC Barcelona) i Philippe Coutinho (RCD Espanyol), participants del MIC en anys anteriors.

Durant l'acte s'ha ressaltat l'evolució del torneig al llarg dels anys. Rovira ha afirmat que intentarà que aquest sigui "el millor MIC de la història" i que l'èxit del torneig català és possible gràcies a "un excel·lent equip humà" que "no necessita entrenador", fent una comparació amb el món del futbol. El MIC, que tindrà lloc del 4 al 8 d'abril a la Costa Brava, comptarà enguany amb 22 seus diferents repartides en 19 poblacions de la zona. Hi participaran al voltant de 220 equips repartits en 6 categories i representant més de 40 nacionalitats diferents.

Estats com Anglaterra, Japó, Finlàndia, Jordània, Veneçuela, Colòmbia, Ghana o Hatí -entre d'altres- se sumaran enguany també al projecte futbolístic més important de Setmana Santa. El torneig comptarà amb equips catalans de reconegut prestigi i també modestos i d'altres estatals i internacionals com el Reial Madrid, Inter de Milà, Toulouse, Ajax, Liverpool, Manchester United o Porto, així com les seleccions de categories inferiors de Brasil i Qatar.

En els cinc dies de torneig se celebraran més de 500 partits de futbol on jugaran més de 5.000 participants acreditats. A les grades dels diferents clubs de les localitats on es disputarà el torneig es calcula una assistència al voltant dels 200.000 espectadors en la suma de totes les jornades esportives d'un torneig referent del futbol de base a Catalunya.

stats