Futbol Català
Esports 09/02/2012

El president de L'Hospitalet considera que els equips de Segona B "acabaran morint d'inanició"

Miguel Garcia, portaveu dels equips del grup tercer a la Federació Espanyola, considera que la situació de fallida d'alguns clubs és culpa dels presidents

àngel Garreta
1 min
El president riberenc Miguel Garcia

L'Hospitalet de LlobregatEl màxim dirigent de L'Hospi, Miguel Garcia, no es mossega la llengua i apunta directament a alguns dels seus homòlegs com a culpables de l'actual situació econòmica de molts clubs de futbol als quatre grups de Segona B. Pel president riberenc "queda clar que molts dirigents han pecat d'irresponsables en la gestió dels diners dels clubs, pensant que les subvencions o les vaques grasses de les aportacions empresarials es poden considerar ingressos ordinaris".

Garcia afirma amb contundència que "els clubs de Segona B acabaran morint d'inanició. La categoria és plena de clubs amb deutes on els seus responsables són els únics culpables de no controlar els diners, però també s'ha de dir que a la Lliga de Futbol Professional no li interessa ajudar a dignificar aquesta divisió. El pastís només volen menjar-se'l entre uns quants. No interessa que la regularització professional arribi fins tan avall".

Segons opina el dirigent riberenc, el remei a l'estat actual de la Segona B passa per dues metodologies. La primera, un estricte control de pressupost i gestió econòmica. La segona, que els jugadors acabin acceptant la categoria com un esglaó totalment amateur del futbol i "passin a cobrar el que realment s'ha de cobrar per jugar a un tercer nivell. Hi ha futbolistes que han fet de la Segona B una forma de viure, i això s'ha d'acabar. No poden cobrar més que un salari mitjà de qualsevol treballador d'un altre entorn".

stats