LLIGA DE CAMPIONS
Esports 03/10/2012

El Milan recupera la rialla i s'imposa al camp del Zenit (2-3)

Els italians s'han refet de l'empat de la primera jornada enduent-se els tres punts després d'un partit boig que deixa el Zenit molt tocat

T.p.
Bojan celebra un gol amb els seus companys del Milan

BarcelonaUn gol del txec Hubocan en pròpia porta ha donat el triomf al Milan a l'estadi Petrovsky de Sant Petersburg. El Milan, que havia començat molt malament la temporada i va empatar a San Siro amb l'Anderlecht en la primera jornada de la Champions, recupera així la rialla i se situa amb 4 punts. El Zenit, en canvi, segueix amb 0 punts i queda obligat a derrotar l'Anderlecht en la propera jornada.

Allegri ha posat de titulars jugadors ràpids en atac, com Bojan i El Sharaawy. I el Milan, amb Emanuelson fent molta feina al mig del camp, ha començat molt fort, dominant i marcant dos gols en els primers 15 minuts. Primer Emanuelson ho ha fet amb un xut de falta desviat per la barrera i després El Sharaawy amb una jugada individual. El Zenit ha reaccionat a finals de la primera part amb alguns atacs que ha aturat Abbiati i un gol de Hulk en el darrer minut abans del descans.

A la segona part, Xirokov ha empatat de cap i el partit semblava favorable per als locals. Però de mica en mica el Milan s'ha fet de nou amb el control i una centrada de Montolivo cap a Pazzini (que havia ocupat el lloc de Bojan), l'ha rematada en pròpia porta Hubocan. El triomf permet al tècnic dels italians, Allegri, respirar just abans del derbi del Milan contra l'Inter. En canvi, el tècnic italià del Zenit, Spalletti, queda contra les cordes després de la derrota amb el Màlaga (3-0) i d'aquesta amb el Milan.

Pel que fa a la resta de partits, el Màlaga s'ha desfet de l'Anderlecht amb dos gols d'Eliseu i un altre de Joaquin. Els andalusos han aconseguit avançar-se en el marcador abans del descans gràcies a un gol per l'escaire d'Eliseu Pereira. Ja a la segona part, Joaquín ha fet el 0-2 de penal i al 64', novament Eliseu ha marcat el 0-3. Amb aquest triomf, el Màlaga és el líder del grup C.