Lliga de Campions
Esports Futbol 03/10/2012

Cristiano rescata el Madrid a Amsterdam (1-4)

L'equip que entrena José Mourinho, que ha tornat a badar en una acció a pilota aturada, ha sabut aprofitar els gols de Cristiano Ronaldo (tres) i Benzema

à. G.
Cristiano Ronaldo

BarcelonaQuan falten quatre dies per al clàssic del Camp Nou, el Reial Madrid s'ha imposat a l'Ajax (1-4) en un partit de la segona jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. L'equip que entrena José Mourinho, que ha situat Sergio Ramos i Kaká com a titulars, ha sabut aprofitar els gols de Cristiano Ronaldo (tres) i Benzema.

El Reial Madrid ha disposat de bones oportunitats per anotar durant la primera meitat, però ha trigat a estrenar-se. Cristiano Ronaldo, Kaká i Benzema han fallat moltes ocasions abans que el davanter portuguès aconseguís superar Vermeer quan faltaven tres minuts per al descans.

L'equip blanc ha cregut que solucionava el partit a l'inici de la segona meitat amb un espectacular gol de Benzema, que ha completat amb una xilena una excel·lent centrada de Kaká. Però al cap de poca estona Moisander ha marcat de cap després d'un córner en què ni Iker Casillas ni els defenses han estat encertats.

El gol local ha canviat l'escenari del partit. L'Ajax ha disposat de bones oportunitats per empatar, però Hoeser ha enviat la pilota fora amb la porteria buida.

Quan pitjor ho estava passant el Reial Madrid, Cristiano Ronaldo ha rescatat el seu equip amb dos gols gairebé consecutius. El portuguès ha completat sense errades dues accions de contraatac.

L'anècdota del partit han estat les dues pilotes punxades durant la primera meitat.