MUNDIALS DE NATACIÓ
Esports 31/07/2011

Mirea Belmonte fa una gran final als 400 estils, però acaba quarta

La nedadora del CN Sabadell tampoc ha aconseguit la medalla, i tal com li ha passat a Aschwin Wildeboer, poc abans dels 50 esquena s'ha quedat a prop del bronze a la final dels 400 estils

Toni Padilla
1 min
Mireia Belmonte, durant les semifinals dels 200 metres estils. PETER PARKS / AFP PHOTO

BarcelonaLa medalla d'or l'ha guanyada la nord-americana Elizabeth Beisel (4 minuts, 31 segons, 78 centèsimes), que ha superat després dels primers 200 metres a l'australiana Stephanie Rice (4 minuts 34 segons 23 centèsimes). Rice, de fet, al final ha esgotat les energies i ha perdut la segona posició, que ha guanyat la britànica Hannah Miller (4 minuts, 34 segons, 22 centèsimes).

I just al darrera, Mireia Belmonte, amb una bona marca de 4 minuts, 34 segons, 94 centèstimes. La catalana ha fet una gran sortida amb els 100 metres papallona, quan era segona. Després tocava afrontar els 100 metres esquena, on la nedadora del CN Sabadell pateix. Belmonte ha caigut fins a la setena posició, i s'ha obligat a remuntar amb la braça (sisena) i l'estil lliure, on ha aconseguit acostar-se a la tercera posició.

Belmonte i Wildeboer eren les grans esperances de la natació catalana per guanyar una medalla, i tots dos han confirmat ser els millors nedadors estatals en quedar-se amb la quarta posició.

stats