LLIGA DE CAMPIONS
Esports 19/02/2013

Montolivo assegura que s'enfronten al millor equip del món

El migcampista italià assegura que hauran d'estar molt concentrats per parar el joc ofensiu dels blaugranes i, sobretot, a l'argentí Leo Messi

Efe
2 min
Montolivo en la roda de premsa prèvia al partit contra el Barça a San Siro

RomaEl migcampista italià Riccardo Montolivo ha assegurat aquest dimarts, en la roda de premsa prèvia al partit d'aquest dimecres, que el Milan haurà de vigilar el Barça de mig camp en endavant i mantenir la concentració en tot moment, ja que, segons ell, els blaugranes són el "millor equip del món".

Montolivo, que ha parlat al costat del seu entrenador, Massimiliano Allegri, ha afirmat que "en aquest moment estic jugant a un alt nivell, igual que la resta de l'equip. Hem crescut des de l'inici de temporada i, tot i que ens enfrontem al millor equip del món i som conscients de les dificultats de l'enfrontament, estem molt motivats perquè són partits bonics de jugar".

"Haurem d'estar atents durant els 180 minuts i oblidar les individualitats i pensar en el benefici de l'equip. El seu centre del camp és formidable. Haurem d'estar atents a les cobertures i, sobretot, a Messi, que crea la superioritat numèrica a favor del seu equip", ha afegit.

"Nosaltres vam canviar gran part de la plantilla l'estiu passat i ara estem en creixement, però volem enfrontar-nos amb els millors per saber en quin punt ens trobem", ha comentat el jugador.

Montolivo, integrant de la selecció absoluta italiana que va ser subcampiona d'Europa el 2012, ha volgut puntualitzar, així mateix, que el fet que els clubs del seu país no passin pel seu millor moment no significa que els futbolistes italians estiguin per sota de la resta.

"Entre la Sèrie A i tot el moviment del futbol italià ha de fer-se una distinció. La Sèrie A està vivint un moment de dificultats en l'àmbit econòmic, però els talents italians es troben a un gran nivell. El resultat de la nostra selecció en l'última Eurocopa és la demostració que el nostre futbol és de primeríssima qualitat", ha dit.

stats