Hoquei patins
Esports 19/10/2013

El Moritz Vendrell juga l'anada de la Copa Continental contra el Benfica

Pel que fa a la segona jornada de l'OK Lliga, destaca el debut del Monbus Igualada a la pista del Noia Freixenet i el Liceo- Voltregà, en què els gallecs rebran el trofeu aconseguit la temporada passada

Jordi Graell
1 min

BarcelonaAquest dissabte el Moritz Vendrell, vigent campió de la Copa de la CERS, comença l'assalt de la Copa Continental contra el Benfica, actual campió de la Lliga Europea. Els vendrellencs intentaran treure un bon resultat en el partit d'anada, que es disputarà avui a partir de les 20 h al pavelló del Club d'Esports Vendrell, per arribar vius a la tornada que es disputarà el 2 de novembre a Lisboa i en què els homes de Guillem Cabestany buscaran tancar un any històric amb tres títols: Copa del Rei, CERS i aquesta Supercopa europea.

El Liceo rep el títol de l'OK Lliga 2012-2013 i l'MVP a Jordi Bargalló

També avui arrenca el gruix de la segona jornada de l'OK Lliga, si bé dimarts passat ja es va disputar el Vendrell 3 – Vic 1 a causa de la participació del conjunt baixpenedesenc a la Copa Continental. Una jornada que servirà perquè el campió de la passada OK Lliga, el Liceo, rebi finalment el trofeu conquerit i també perquè Jordi Bargalló (encara lesionat) sigui guardonat com a MVP de l'OK Lliga 2012-2013 abans del partit amb el Voltregà. Curiosament aquest cap de setmana també es produirà el debut de dos equips, el Monbus Igualada i el Cerceda, ja que el matx que havia d'enfrontar aquests dos conjunts la setmana passada encara està pendent de jugar-se. Així doncs , els partits d'aquesta segona jornada són:

Dissabte 19 d'octubre

Lloret- Calafell Tot l'Any

Noia Freixenet- Monbus Igualada

Barça- Tordera

Liceo- Voltregà

Diumenge 20 d'octubre

Cerceda- Vilafranca Capital del Vi

ICG Software Lleida- Vilanova

Reus Deportiu- Muralla Òptica Blanes

stats