MOTOCICLISME - MOTO2
Esports 12/09/2015

A Misano, Zarco suma la sisena 'pole' de l'any de Moto2

Rins ha dominat tota la sessió, però en els últims minuts Zarco l'ha superat i el barceloní s'ha hagut de conformar amb el segon lloc

Nuria García
1 min
Johann Zarco, pilot de Moto2, a Silverstone / TIM KEETON / EFE

BarcelonaJohann Zarco ha aconseguit el millor temps en els entrenaments oficials del Gran Premi de San Marino de Moto2 (1:36.754) i aquest diumenge (12.20h) arrencarà des de la 'pole'. És la sisena 'pole' de la temporada per al pilot francès, que lidera la classificació general amb relativa comoditat.

Segon ha estat Álex Rins. El pilot barceloní ha dominat la sessió des de l'inici i només ha cedit la primera posició en els últims minuts, quan el francès l'ha superat. Des de la tercera posició arrencarà Tito Rabat, que tot i que no ha arribat a lluitar amb Rins i Zarco, s'ha mantingut entre els primers durant tota la sessió.

Lluís Salom, company de Rins, ha aconseguit el 12è millor registre. Pel que fa a la resta de catalans, Axel Pons ha estat 14è, Àlex Márquez (que ha caigut a l'inici dels entrenaments oficials) ha macat el 17è millor temps, seguit de Ricky Cardús, que ha patit una forta caiguda quan intentava millorar el seu temps a les acaballes de la sessió, tot i que ha pogut marxar de la pista caminant. També ha caigut Xavi Vierge en els últims compassos: la seva moto ha creuat dues vegades la pista abans d'impactar contra el mur. El català ha marcat el 28è registre.

stats