MOTOGP
Esports 27/11/2012

Marc Márquez completa la seva primera jornada en sec a Sepang i es queda a un segon de la 'pole'

El pilot català ha fet 60 voltes al traçat malai. Aquest dimecres realitzarà la tercera i última jornada de test d'aquest any amb la MotoGP

Ara
1 min
Marc Márquez roda amb la MotoGP a Malàisia / REPSOLMEDIA

SepangEl temps ha respectat el segon dia d'entrenaments a Malàisia de Marc Márquez. El jove pilot de Cervera ha pogut provar la MotoGP en sec després de diversos dies amb pluja.

Márquez ha fet 60 voltes al traçat malai i s'ha quedat a un segon de la 'pole position' de Jorge Lorenzo. El català ha aconseguit rodar en 2:01.355 i aquest dimecres realitzarà la tercera i última jornada de test del 2012.

"He començat a entendre millor la moto i la meva confiança ha anat augmentant. He provat el prototip del 2013 i les sensacions han estat bones, però ara mateix el més important és que em prengui el meu temps per aprendre a pilotar aquesta MotoGP i adaptar el meu estil de conducció a aquesta moto, que és molt més gran", ha dit Márquez, que ha afegit: "Ha estat un gran dia, espero que dimecres el temps sigui com el d'avui i puguem realitzar més voltes per seguir aprenent".

stats