MOTOGP
Esports 17/08/2013

Márquez no dóna opció i marca la 'pole' a Indianàpolis a ritme de rècord

El pilot de Cervera ha dominat totes les sessions d'entrenaments al traçat nord-americà. La primera fila de la graella la completaran Jorge Lorenzo i Dani Pedrosa

N. G.
1 min

BarcelonaMarc Márquez és el líder del Mundial de MotoGP i, tot i que Pedrosa i Lorenzo han aprofitat l'aturada per vacances per recuperar-se de les seves lesions, el de Cervera no té intenció de cedir.

Márquez, que ha dominat totes i cadascuna de les quatre sessions d'entrenaments lliures a Indianàpolis, ha aconseguit aquest dissabte el millor temps als entrenaments oficials: 1:37.958. Amb aquest registre, el de Cervera ha marcat la quarta 'pole' de la temporada i, de pas, ha aconseguit el rècord de la pista després de rebaixar en gairebé un segon el temps de la 'pole' de l'any passat que tenia Dani Pedrosa (1:38.813).

La primera fila de la graella de sortida d'aquest diumenge (20 hores, Telecinco) la completaran el mallorquí Jorge Lorenzo (1:38.471) i el català Dani Pedrosa (1:38.485).

Qui no ha pogut lluitar per les primeres posicions de la graella ha estat Aleix Espargaró. El de Granollers ha caigut durant la quarta sessió d'entrenaments lliures i ha hagut d'anar a la clínica mòbil degut a les molèsties que tenia a la mà. El gran dels Espargaró ha pogut tornar a la pista i, tot i que ha aconseguit bons temps, només ha pogut marcar el tercer millor registre a la Q1 –a la Q2 només passen els dos millors, en aquest cas, Edwards i Iannone– i, per tant, arrencarà tretzè.

stats