MOTOCICLISME
Esports 03/11/2011

El circuit de Misano portarà el nom de Marco Simoncelli

El Consell d'Administració de Santa Monica Spa, una de les societats del grup propietari del circuit, ha pres la decisió per unanimitat

Efe
1 min
L'equip de Marco Simoncelli ha muntat el box a Xest, amb la seva moto. JAVIER SORIANO / AFP PHOTO

RomaEl circuit de Misano portarà el nom del difunt pilot de MotoGP italià Marco Simoncelli, segons han informat els mitjans de comunicació italians. El Consell d'administració de Santa Monica Spa, una de les societats del grup propietari del circuit, ha pres la decisió de batejar el circuit amb el nom del pilot per unanimitat, després de valorar la proposta de diversos particulars realitzada dies enrere a la seva pàgina web.

"Els hi devem. A la memòria, a la família i als centenars de milers de fans, a les personalitats del món esportiu i dels mitjans de comunicació que admiraven el coratge i la humanitat de Simoncelli", ha dit el president de la societat, Luca Colaiacovo.

Colaiacovo s'ha mostrat "feliç i orgullós" de la decisió presa i ha assegurat que en les pròximes hores es reuniria amb la família de Simoncelli per comunicar-li la decisió. "Els diré que Marco seguirà amb nosaltres per sempre", ha afirmat.

Colaiacovo ha anunciat que aquesta decisió desembocaria en "iniciatives concretes" en els pròxims mesos, i ha avançat que l'empresa que presideix no té cap intenció d'utilitzar el nom del pilot en campanyes de màrqueting o comercials relatives al circuit.

El circuit internacional de Misano és un parc temàtic dedicat a l'automobilisme fundat el 1969 i situat a la ribera de Rimini, a la costa adriàtica italiana. Aquesta és l'última iniciativa realitzada a Itàlia per honorar la memòria de Marco Simoncelli, "Sic", mort el 23 d'octubre per una una caiguda en la segona volta del Gran Premi de Malàisia.

stats