MOTOR
Esports 22/05/2013

La Fundació Isidre Esteve inaugura el Centre Pont de Vigo

És el segon centre d'aquestes característiques després del que van inaugurar al CAR de Sant Cugat durant el mes de setembre del 2012

Ara
1 min

BarcelonaLa Fundació Isidre Esteve ha inaugurat al Centre Pont de Vigo, unes instal·lacions en què personal especialitzat instruirà persones amb lesions medul·lars (o altres discapacitats similars) a practicar activitat física amb material i màquines convencionals de 'fitness'. Aquesta iniciativa els permetrà tenir accés a qualsevol gimnàs i poder compartir espai amb altres esportistes, tinguin o no alguna discapacitat.

A l'acte inaugural hi han assistit el pilot de raids i promotor de la iniciativa, Isidre Esteve; la directora del Centre Pont de Barcelona, Lidia Guerrero; el secretari general per l'esport de la Xunta de Galícia, José Ramón Lete; el regidor d'esports de Vigo, Manel Fernández Pérez i el president del Coruxo, Gustavo Falqué.

El nou centre està ubicat dins de les instal·lacions que el Coruxo té a O Vao i ocupa uns 100 metres quadrats. "El Centre Pont de Vigo representa una important expansió en el projecte de la Fundació i permetrà ajudar a persones amb discapacitat física a descobrir altres capacitats per realitzar diferents coses i a integrar-es a la societat, a través d'una eina tan universal com és l'esport", ha comentat Isidre Esteve.

stats