Motociclisme
Esports 11/04/2013

Jorge Lorenzo: "Rossi i jo no som amics. Som tan competitius que potser mai ho serem"

El pilot balear de Yamaha assegura que, tot i haver madurat en els últims anys, "l'orgull i l'ego eren massa forts" per establir una relació tranquil·la amb Valentino. "Però ens respectem i apreciem"

Efe
2 min
Lorenzo guanya i Márquez s'exhibeix el dia del seu debut

BarcelonaJorge Lorenzo (Yamaha YZR M 1), campió del món de MotoGP el 2010 i 2012 i vencedor del Gran Premi del Qatar, carrera inaugural del campionat del món de motociclisme 2013, ha afirmat sobre seu company d'equip: "Rossi i jo ni érem enemics abans ni som amics ara".

"Hem crescut, segurament hem madurat respecte a fa uns anys i ara podem treballar junts, fer equip, però parlar d'amistat és un terme una mica fort", ha assegurat Lorenzo en una entrevista a Eurosport Itàlia.

"Valentino i jo ni érem enemics abans ni som amics ara, de manera que tenint en compte com de competitius som i tot el que volem guanyar, potser mai siguem amics, si més no mentre seguim pilotant motos de carreres", ha matisat.

"Però això no vol dir que no ens respectem ni ens apreciem. Potser abans el component del nostre orgull i el nostre ego era massa fort, però ara és clar, és evident per a tothom que ens respectem i apreciem l'un a l'altre", ha afirmat el campió del món.

En un moment de l'entrevista, i pel que fa al seu futur, Jorge Lorenzo no ha descartat res, ni el campionat del món de Superbike, ja que ha dit que no exclou re, "qualsevol projecte en un futur proper que emocioni és possible i realitzable".

De la seva victòria al Qatar assegura: "El campionat no podia haver començat millor, i encara que la perfecció no existeix en l'esport, particularment en el nostre, he de dir que hem treballat molt bé tant durant els test com en carrera".

"Tant Valentino com jo estàvem llestos per a Qatar, i la moto no només ha respost perfectament per a mi, sinó també per a ell, i això ens va anar molt bé per evitar problemes. Ara hem de trobar ritme i continuïtat", ha comentat el campió balear.

stats