Moto2
Esports 02/11/2012

Marc Márquez, aclamat a Cervera

El campió del món de Moto2 ha rebut un homenatge a la seva localitat natal

Efe
1 min
Marc Márquez i el seu germà Àlex

CerveraMarc Márquez, campió mundial de Moto2, ha estat aclamat aquest divendres pels seus conciutadans de Cervera quan ha saludat des del balcó de l'Ajuntament i a la desfilada posterior.

L'homenatge, convocat per celebrar el segon títol mundial de Marc Márquez, ha estat organitzat per l'Ajuntament de la seva localitat natal i pel seu club de fans.

El pilot de Repsol ha estat rebut, al costat del seu germà Àlex (campió d'Espanya de Moto3), al saló de plens de l'Ajuntament passades les 19 hores, i a continuació ha començat una cercavila en la qual han intervingut les entitats Fadunito, Bombollers, Alea Teatre, Sound de Secà, Diables de Cervera Carranquers i Geganters.

Marc Márquez ha estat acompanyat també pel seu mentor, l'expilot Emilio Alzamora, i tampoc hi ha faltat la seva mascota, la formigueta vermella que ha adoptat com a símbol perquè la considera l'animal més fort del món, petit i treballador.

La caravana, durant el recorregut de la qual Marc Márquez ha anat saludant a la multitud d'aficionats des d'un camió, ha acabat a la plaça Pius XII, escenari del final de festa.

El Museu Comarcal de Cervera ha obert l'espai "93 Marc Márquez", en el qual els aficionats han pogut contemplar l'exposició relativa al pilot.

stats