Moto2
Esports 14/06/2012

Marc Márquez diu que si puja a MotoGP tant li faria el company

El pilot de Cervera ha parlat sobre la possibilitat que es derogui la norma que impedeix els principiants pujar a MotoGP en un equip oficial

Efe
2 min

Silverstone (Gran Bretanya)El català Marc Márquez (Suter), segon al Mundial de Moto2, ha manifestat aquest dijous a Silverstone (Anglaterra) que, en el cas de pujar a MotoGP el 2013, li donaria igual el seu company d'equip perquè seria "un somni complert".

En unes declaracions als periodistes al circuit de Silverstone, on el pròxim cap de setmana es disputarà el Gran Premi de Gran Bretanya i sobre les informacions que el situen a l'equip oficial Repsol-Honda, el pilot de Cervera ha parlat sobre la possibilitat que es derogui la norma que impedeix els principiants pujar a MotoGP en un equip oficial.

Sobre això ha indicat: "Fins que no surti que s'ha tret (la norma) no vull pensar en això. Estem en la sisena carrera i he de pensar en Moto2. Per això ja està Emilio (Alzamora, el seu director), que m'ho té una mica ocult".

"Jo estant allà (a MotoGP), em seria igual, seria un somni complert, em seria igual (el company)", ha revelat Márquez, campió del món de 125 c.c. el 2010.

Sobre el seu incident amb el seu compatriota Pol Espargaró (Kalex) al Gran Premi de Catalunya fa dues setmanes, Márquez ha assenyalat: "Ara està tot en el CDI (Tribunal de Disciplina Esportiva)".

"Per al meu va ser un llanci de carrera en el qual no va haver intenció cap, ara està en mans del CDI. I, una vegada passat tot, el fet més important és que cap dels dos vam fer mal i estem aquí per competir", ha indicat.

"L'important és mantenir la nostra rivalitat sana a la pista com hem fet fins ara", ha afegit Marc, que va afegir: "Pol és un altre rival i no li dono més importància. Va ser un moment de carrera que va quedar allà".

"Això no em condicionarà per a futures carreres, no em pararà a lluitar al cos a cos", ha dit.

Sobre la carrera a Silverstone, que l'any passat va ser infausta amb dos accidents, Márquez ha recordat: "L'any passat hi va haver molt vent i pluja. Tot va venir de la caiguda del 'warm up', en la qual la moto va xocar contra el mur i vaig sortir amb una moto diferent".

"Caldrà tenir tranquil·litat i intentarem donar el cent per cent", ha afirmat amb vista al pròxim cap de setmana per al que també s'anuncia mal temps.

Respecte al primer terç de la temporada que es complirà a Anglaterra, Márquez ha considerat: "Jo crec que hem fet una gran inici de temporada, a part del zero de Le Mans, que va ser en aigua. De tot s'aprèn, ens queda sumar tots els punts possibles i seguir vius en el campionat".

stats