MOTO3
Esports 08/04/2012

Maverick Viñales guanya a Losail la primera cursa de la història de Moto3

El de Roses no ha fet una bona sortida, però després de lluitar amb Romano Fenati, ha aconseguit marxar i creuar la meta en la primera posició

N. García
1 min
Maverick Viñales ha aconseguit el primer triomf de la temporada a Losail / EFE

BarcelonaSi Maverick Viñales va ser l'últim campió d'una cursa de l'antiga categoria dels 125 cc, aquest diumenge a la tarda s'ha convertit en el primer pilot de la història en guanyar un gran premi de Moto3.

El pilot de Roses no ha fet una bona sortida i, tot i sortir des de la segona posició de la graella, ha caigut fins a la cinquena plaça. El català ha anat remuntant mica en mica fins a col·locar-se segon darrere de Romano Fenoti, la revel·lació de la categoria petita en la primera cursa. L'italià ha liderat la cursa fins la volta cinc, quan Maverick l'ha superat a la recta principal.

Tot i que Fenati ha tornat a situar-se primer, això només ha estat per dues voltes, ja que el de Roses ha decidit superar l'italià i marxar directe cap a la primera victòria.

Al podi, al català i a l'italià els ha acompanyat Sandro Cortese. El balear Lluís Salom s'ha quedat a un pas del podi i ha acabat quart després de lluitar amb Cortese fins al final. Pel darrere, Àlex Rins ha acabat desè la cursa del seu debut, Hèctor Faubel ha creuat la meta en la 12a posició i Adrián Martín ha estat 20è. De la seva banda, Isaac Viáles no ha pogut arrencar.

stats