Publicitat
Publicitat

MOTOR - RAL·LIS

El RallyRACC d'aquest any no passarà per Barcelona

"La negativa de l'Ajuntament de Barcelona al fet que el ral·li torni a Montjuïc afecta la repercussió i la imatge del ral·li, de la ciutat i del país", diu Josep Mateu, president del RACC

La 53a edició del RallyRACC no passarà per Barcelona. Els organitzadors han presentat aquest divendres a Tarragona el recorregut de l'edició d'enguany del ral·li, que manté el seu caràcter mixt –que el fa únic al Mundial–, però que prescindirà de l'especial de Barcelona del dijous que hi havia hagut els últims cinc anys. "La negativa de l'Ajuntament de Barcelona al fet que el ral·li torni a Montjuïc afecta la repercussió i la imatge mundial del ral·li, de la ciutat i del país", ha indicat Josep Mateu, president del RACC, durant la roda de premsa. Segons el RACC, aquesta decisió presa pel consistori barceloní "atén les demandes del districte de Sants-Montjuïc".

"L'arribada d'ajudes institucionals o de patrocinadors ha de tenir el suport necessari en la màxima repercussió possible, i aquest any ens hem quedat sense el gran impacte mundial que significa una prova especial al centre de Barcelona", ha afegit el dirigent.

Així doncs, l'epicentre de la 53a edició del Catalunya-Costa Daurada estarà a Salou, Port Aventura i la Costa Daurada. Es disputarà del 6 al 8 d'octubre i, en total, tindrà un recorregut de 1.289,43 km, dels quals, 312,02 km seran de velocitat, distribuïts en 19 trams cronometrats, 10 de diferents, dels quals 5 seran nous. Com ja és habitual, la primera etapa serà mixta i set dels trams d'asfalt dels que s'inclouen al recorregut tindran novetats, ja sigui perquè canvien de sentit o perquè són trams recuperats d'anys enrere.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT