Leclerc, Leclerc, Leclerc i més Leclerc: els apunts de la 'qualy' del GP de l'Azerbaidjan

El pilot monegasc de Ferrari suma la seva quarta 'pole' consecutiva per davant dels dos Red Bull

2 min
Charles Leclerc durant la 'qualy'

BarcelonaCharles Leclerc no abdicarà del Mundial. Segon en la general, buscarà recuperar la primera posició que ara ostenta Max Verstappen. El de Ferrari ha marcat el millor temps i sortirà primer per sisè cop aquest any.

Quarta 'pole' consecutiva de Leclerc

Leclerc està incontestable. L'estabilitat i la persistència que exhibeix l'han fet pujar, de nou, a la primera posició de cara a la cursa d'aquest diumenge (15 h, DAZN). El de l'escuderia del Cavallino Rampante vol recuperar el liderat en un circuit dels seus preferits, on se sent molt còmode, tot i la dificultat del traçat enfonsat entre murs de Bakú. Just per darrere seu en els rellotges, els dos Red Bull li voldran pispar la millor posició i consolidar el liderat en la general de Max Verstappen, que sortirà tercer, just al darrere de l'aleró del poleman. Carlos Sainz tancarà la segona fila amb una quarta posició de sortida.

Leclerc al circuit de Bakú

Circuit urbà de Bakú, un nou laberint

Per segon cap de setmana consecutiu, la Fórmula 1 instal·la el circ en un circuit urbà. Bakú és l'escenari d'un nou apassionant Gran Premi dins de la ratera que és la capital de l'Azerbaidjan. Els murs, encara més a prop de l'asfalt que al mític traçat de Mònaco, ja han fet la guitza a gairebé tots els pilots. Molts monoplaces han rascat les lones publicitàries, les proteccions, i les rodes han topat amb més d'un límit sòlid de pista. La cursa d'aquest diumenge serà un constant patir on les banderes grogues i vermelles també demanen pas.

Lewis Hamilton durant la 'qualy'

Hamilton, desaparegut

Les batalles entre Red Bull i Mercedes semblen d'una altra vida. Ara l'escuderia alemanya amb prou feines pot mirar als ulls a la seva millor versió que aixecava Mundials a cabassos. Hamilton s'està enfrontant a la seva pitjor cara. Enrere queden aquells anys en què comptava els anys amb campionats. Ara el de Mercedes està patint com mai amb una versió massa llunyana del pilot que realment és. El final de temporada de l'any passat, en què va perdre el Mundial amb un final controvertit en l'últim gir de l'última cursa, l'ha deixat tocat anímicament. Això, juntament amb el fet que el cotxe ha deixat de ser competitiu, acosta el de Stevenage a una època fosca. A Bakú sortirà setè.

stats