CICLISME
Esports 20/07/2013

Nairo Quintana guanya l'etapa i el Purito escala fins al tercer calaix del podi del Tour

Alberto Contador abandona el podi de la prova francesa després de perdre 2 minuts i 27 segons respecte al guanyador de l'etapa

BarcelonaEl colombià Nairo Quintana ha aconseguit el triomf en la 20a etapa del Tour de França, que els ciclistes han fet aquest dissabte entre les localitats d'Annecy i Le Semmoz. Segon ha quedat un espectacular Joaquim 'Purito' Rodríguez que ha fet una gran etapa per situar-se en posicions de podi. Tercer ha acabat el líder de la general, Christopher Froome.

I és que l'última etapa als Alps ha provocat canvis en la classificació general. Quintana ha aconseguit situar-se segon a la general i, per primer cop, el català 'Purito' Rodríguez ha aconseguit col·locar-se com a tercer classificat i aquest diumenge pujarà al podi dels Camps Elisis.

El perdedor del dia ha sigut el madrileny Alberto Contador. El de Pinto ha acabat l'etapa a dos minuts i 27 segons de Quintana i, per tant, ha perdut les opcions de ser al podi als Camps Elisis, ja que l'última etapa, la d'aquest diumenge, serà un passeig per posar el colofó final a la ronda francesa.