DAKAR 2020
Esports 05/09/2019

Nani Roma deixa Mini i fitxa per Borgward per al Dakar 2020

El de Folgueroles també canvia de copilot i ara l'acompanyarà Dani Oliveras

Nuria García
2 min
Nani Roma i Dani Oliveras, junts amb Borgward al Dakar 2020

BarcelonaNani Roma afronta nous reptes aquest any. El pilot de Folgueroles canvia d'equip i, després de dos anys a l'equip Mini X-Raid, fitxa per Bogward per afrontar el Dakar 2020. El fabricant alemany, sota l'estructura de Wevers Sport, ha competit en les dues últimes edicions del ral·li amb un projecte més aviat modest, però de cara al Dakar 2020, que estrena ubicació després d'anunciar-se que es correrà a l'Aràbia Saudita, ha decidit fer un pas endavant fitxant el català, dos cops campió del ral·li (2004 en motos, 2014 en cotxes).

El de Folgueroles es posarà al volant del BX7 DKR EVO de quatre rodes motrius, un cotxe que estrena motor i suspensions per adaptar-se al nou reglament tècnic que han introduït els organitzadors. "El Borgward és un cotxe que funciona molt bé i que conec una mica perquè he seguit la seva evolució durant aquest últims dos anys. És un vehicle molt resistent i, gràcies a la tecnologia d'avui dia, crec que tindrem possibilitats d'aconseguir un bon resultat. Evidentment, hem d'anar pas a pas, entendre les coses noves de l'equip i com treballa tothom", ha dit Nani Roma després de fer-se oficial el canvi d'equip.

Per anar preparant el Dakar, Nani Roma farà un test a Portugal i un altre al nord d'Àfrica abans de córrer el Ral·li del Marroc (del 3 al 9 d'octubre) i la Baja Portalegre 500 (del 24 al 26 d'octubre). I tot això ho farà amb un nou company de viatge. Després de diversos anys amb Álex Haro com a copilot, ara l'acompanyarà Dani Oliveras, que després de baixar de la moto aquest any va debutar com a copilot en la categoria de SxS amb Gerard Farrés. "M'acompanyarà el Dani Oliveras, un expilot de motos amb molta experiència en diferents ral·lis. Ja ha disputat un Dakar en cotxes, ha fet diverses curses del mundial de raids, a més de diverses curses del Campionat del Món de Bajas", ha comentat el pilot de Folgueroles.

stats