Esports 05/01/2020

Neto deixa dubtes en el seu debut a la Lliga amb el Barça

El brasiler, malgrat no ser culpable dels dos gols encaixats, es mostra insegur

A.n.
1 min
Neto en una acció del derbi

BarcelonaEl debut de Neto a la Lliga amb el Barça va estar lluny de ser una estrena somiada. El porter brasiler va fer una bona aturada en una rematada de cap del xinès Wu Lei en el minut 77 de partit, quan el Barça encara estava per davant en el marcador, però va encaixar dos gols a l’RCDE Stadium i es va mostrar insegur, sobretot en les jugades àrees, en què va mostrar dubtes a l’hora de sortir de sota els pals. La seva falta de seguretat el va penalitzar, però en els dos gols que va encaixar de l’Espanyol no se’l pot considerar culpable.

En el primer, malgrat quedar-se clavat sense pràcticament moure’s, és cert que va poder fer poc, ja que la rematada de David López (la primera de l’Espanyol entre els tres pals) va anar molt ajustada al pal llarg de la porteria. En el segon gol del conjunt blanc-i-blau, Wu Lei sí que va poder superar Neto, amb una bona rematada creuada que va desfermar l’eufòria de l’afició espanyolista i que feia enfadar de valent Ernesto Valverde amb el seu equip perquè veia com deixava escapar dos punts.

Neto va tenir l’oportunitat de defensar els pals del Barça en el derbi per la lesió al tendó rotulià del genoll dret que té Ter Stegen, un problema que arrosega de fa temps. El porter alemany segurament tampoc podrà disputar la Supercopa a l’Aràbia Saudita, tal com va anunciar el tècnic blaugrana divendres en roda de premsa. Així doncs, és probable que Neto torni a jugar contra l’Atlètic de Madrid dijous en la semifinal de la Supercopa.

stats