Barça
Esports 29/06/2015

"El Barça es va comprometre a pagar el 50% d'una futura reclamació de DIS", explica 'Marca'

El rotatiu aporta més detalls del contracte de Neymar, pel qual Barça i Santos s'haurien compromès a fer-se càrrec d'un hipotètic pagament a l'empresa, que posseïa el 40% dels seus drets

Ara
1 min
Part del contracte de Neymar entre Santos i Barça, descobert per 'Marca' / MARCA

Barcelona"El Barça es va comprometre a pagar a mitges davant una futura reclamació de l'empresa DIS, que posseïa el 40% dels drets de Neymar", destaca avui el diari 'Marca' en la seva portada. El rotatiu aporta diversos documents del departament jurídic del Santos sobre el contracte del jugador brasiler, signats pel propi club i pel Barça.

En ells es deixa constància del compromís de tots dos clubs de cara a pagar una hipotètica indemnització a l'empresa DIS si aquesta decidís dur a terme una reclamació, al considerar insuficients els 6,8 milions d'euros que va cobrar pel traspàs del jugador, inicialment valorat en 17,1 milions. El passat 18 de juny, el jutge va admetre a tràmit una querella imposada per la mateixa empresa contra el Barça, el Santos i els seus dirigents, al·legant delictes de corrupció i estafa.

"Sumant els diversos conceptes de l'operació, que supera els 86 milions, a DIS li correspondrien més de 34 milions", explica 'Marca', que ensenya com Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu van firmar un contracte amb el Santos pel qual es comprometien a pagar cada un la meitat d'una possible reclamació futura de DIS, si un tribunal fallava a favor de l'empresa brasilera i els reclamava una indemnització superior als 6.840.000 euros acordats en un inici.

stats