BARÇA
Esports 04/03/2014

El president del Consell Superior d'Esports defensa el Barça en un article a 'El País' sobre el cas Neymar

Defensa els valors del club, diu que és clau en la 'marca Espanya' i deixa clar que el Barça és assetjat

Ara
2 min
Neymar, contra l'Almeria / ALEJANDRO GARCÍA / EFE

BarcelonaMiguel Cardenal, President del Consell Superior d'Esports, ha escrit un article a 'El País' en què afirma que es "rebel·la davant la desmesura a què assisteixo, quan el club és assetjat i acusat". Cardenal defensa el club blaugrana en aquest article titulat "Orgullosos del Barça" i afirma que "no faria honor a la responsabilitat que m'han confiat si callés mentre un escut que ha aportat al nostre esport tant com el que més és assetjat i acusat", en referència al cas Neymar.

Segons Cardenal, el Barça "no és només un actiu fonamental de la 'marca Espanya'. És també un club poliesportiu de referència que aposta pel planter com a senyal d'identitat, en els seus planters s'han format molts dels nostres millors esportistes de modalitats menys mediàtiques, com els que ens han fet campions del món d'hoquei patins, handbol o futbol sala. El Barça creu amb decisió en la igualtat, i per això els seus equips femenins són tan nombrosos i excel·lents; inclou en les seves seccions esportistes discapacitats, aposta per la integració acollint a les seves escoles nens arribats a Catalunya de tots els racons del món".

Segons Cardenal, l'esport espanyol treballa amb els clubs per gaudir de més transparència i pagar menys impostos, i comenta que "no em correspon participar en el debat sobre la informació donada pels responsables del fitxatge de Neymar. Tampoc en el terreny propi dels jutges i de l'Agència Tributària. Però el que sí que tinc clar és que en aquest moment ningú pensa que algú vinculat al Barcelona s'hagi apropiat de cap quantitat, i també em consta la voluntat dels seus directius de complir amb la llei, com és tradició en aquest club, la qual cosa implica, si s'haguessin equivocat en alguna cosa, la rectificació".

stats