HOQUEI PATINS: COPA DEL REI
Esports 03/03/2012

Ferran López, tècnic del Noia: "És un dia molt gran per a tots, però especialment per a mi"

Ferran López, tècnic del Noia Freixenet, ha explicat en roda de premsa que el seu equip ha estat "espectacular" en el matx contra el Coinasa Liceo d'aquest dissabte

Ara
1 min

Vilanova"Avui hem estat un equip espectacular, implicat, amb molt compromís, més encara que en els quarts de final contra el Blanes. Sabíem que la ocasió així ho requeria. Crec que el guió de fa quatre temporades segueix sent el mateix i per a mi és un luxe poder disputar la final. És un dia molt gran per a tots, especialment per a mi", ha comentat Ferran López, tècnic del Noia Freixenet després del partit.

La final, però, serà complicada i disputada. S'enfrontarà al FC Barcelona de Gaby Cairo, que després de superar el Vilanova ha comentat que "portem dos partits molt durs, crec que aquest dissabte el Vilanova ha fet un partit excepcional i ens ha creat molts problemes. Nosaltres hem estat brillants en el segon temps, hem jugat amb ofici i al final hem pogut endur-nos el partit. Estic molt content amb el desgast i l'entrega de tots", ha explicat Cairo, que disputarà la seva primera final de la Copa del Rei com a entrenador. Com a jugar en va guanyar quatre.

stats