HOQUEI PATINS
Esports 17/05/2013

El Blanes torna a conèixer la victòria a l’OK Lliga quatre mesos després (3-1)

Els blanencs aconsegueixen la primera victòria de la segona volta i surten provisionalment del descens, mentre que el Sant Feliu es queda a les portes de la remuntada a Reus perdent per 3-2 i es complica la permanència

Jordi Graell

BarcelonaEl Muralla Òptica Blanes ha sumat la seva primera victòria en la segona volta de l’OK Lliga derrotant l’Igualada per 3-1. Els homes de Miquel Umbert (que també aconsegueix el seu primer triomf des que es va fer càrrec de l’equip al mes de febrer) han capgirat el gol inicial de Sergi Pla i gràcies als gols de Ferran Formatjé, Kimi Ridaura i Francesc Bargalló de penal tornen a conèixer el regust d’una victòria que es resistia des del mes de gener, que els permet sortir provisionalment del descens.

En canvi, el Fergo Aisa Sant Feliu dóna un pas enrere cap a la permanència després de caure derrotat per la mínima a la pista del Reus Deportiu per 3-2. Tot i que els reusencs han marxat al descans amb un clar 3-0 a favor gràcies als gols de Jordi Adroher, Joan Salvat i Raúl Marín, a la segona part els codinencs no han variat el seu sistema ultradefensiu i han aprofitat dues errades dels locals per anotar dos gols al contraatac de la mà de Roger Valls i d’Adroher en pròpia porteria que han donat emoció als últims instants. Tot i la insistència final del conjunt vallesà, el marcador ja no s’ha mogut més i amb la victòria el Reus posa un peu i mig a la Lliga Europea de l’any vinent.