Futbol Català
Esports 03/10/2011

Paco Clos és el primer tècnic acomiadat per mals resultats a Tercera. El relleu serà Miguel López

El Santboià ocupa la penúltima posició de la taula i només ha guanyat un partit, fet que ha precipitat la decisió de la directiva

àngel Garreta
1 min
Paco Clos no seguirà al Santboià

Sant Boi de LlobregatEn finalitzar la setena jornada del campionat de lliga al grup català de Tercera Divisió ha saltat el primer tècnic de la temporada de la banqueta. El Santboià ha decidit prescindir dels serveis de Paco Clos al capdavant del conjunt vermell per intentar donar un cop d'efecte a la dinàmica negativa que presenta l'equip en l'aspecte esportiu, descendit de Segona B aquest estiu i penúltim de la classificació actualment a la darrera categoria estatal.

A mitjans de la passada lliga, a Segona B, Clos es va fer càrrec de l'equip. Malgrat no poder evitar la dinàmica descendent de l'equip i la posterior pèrdua de categoria, la directiva de Ramon Andreu va confiar en el tècnic pel nou projecte esportiu a Tercera. Tot i que tothom era conscient que el retorn no seria fàcil ni tampoc es pretenia tenir ubicat el Santboià com equip capdavanter de la lliga, també és cert que ningú podia pensar en estar situat segon per sota a la taula després de 21 punts disputats on l'equip vermell només n'ha sumat 5.

No ha trigat la direcció esportiva de l'entitat en trobar el recanvi a la banqueta. L'home que va fer gran el club dins la Tercera Divisió i va posar les bases del seu creixement, Miguel López, tornarà a ocupar la responsabilitat tècnica del Santboià. Després de dirigir el Manlleu i el Prat en les dues darreres campanyes sense obtenir la fita del play-off, l'entrenador voldrà treure's el mal regust tornant a una casa que coneix a fons i ajudant-la a no patir per la zona baixa que actualment ocupa a Tercera.

stats