BARÇA
Esports 15/09/2014

Pedro: "Luis Enrique ens demana pressionar i jugar una mica menys oberts en atac"

El canari diu que la Champions és una competició especial que sempre "ens agrada"

Ara
1 min

BarcelonaEl canari Pedro ha parlat en roda de premsa abans del debut a la Champions. Pedro ha afirmat que "de l'APOEL sabem què és un equip físic, no serà fàcil", afegint que "la Champions sempre agrada".

Pedro ha dit que "Luis Enrique ens demana pressionar, jugar a dalt, però potser aquest any ens demana no jugar tant oberts, però tàcticament no és tant diferent d'altres anys". Segons Pedro, "estic content, treballant, però admeto que potser falta el gol". Segons l'extrem, a nivell físic "de moment estem bé, frescos, i ens permet lluitar fins el final".

Sobre el Madrid, el canari ha dit que "sempre és una cosa bona estar per davant, però després de tres jornades no podem treure conclusions".

Sobre Xavi, ha dit que "és un jugador clau, serà important i tindrà minuts, de moment ens ajuda molt i ha encaixat bé el seu paper". I dels joves com Munir i Sandro, ha dit que "els diria que no defalleixin, que segueixen així. Han encaixat molt bé".

A Pedro li han preguntat per la diada, dient que "vaig veure molta gent al carrer, però jo entenc molt poc de política. Tothom té el seu dret d'opinar, res més".

stats