MOTOCICLISME
Esports 01/04/2015

Pedrosa: "Espero poder donar bones notícies aviat perquè prendré una decisió en els pròxims dies"

El pilot escriu al seu blog de Repsol i explica que després del GP de Qatar no pot competir al màxim de les seves possibilitats

Ara
1 min
Dani Pedrosa, al circuit de Losail, abans de la cursa / REPSOL MEDIA

BarcelonaDani Pedrosa, després d'anunciar al circuit de Losail que aparca la moto temporalment fins que es recuperi de les molèsties a l'avantbraç dret, ha escrit aquest dimecres al seu blog de Repsol. "Espero poder donar bones notícies aviat perquè prendré una decisió en els pròxims dies", ha escrit Pedrosa, que ha de decidir si corre o no a Austin i si torna a operar-se per solucionar les molèsties que ja fa més d'un any que té al braç dret i per les que l'any passat ja va passar per la sala d'operacions.

"Ja he explicat el que em passa però volia fer-ho aquí, escriure jo directament. Com ja sabeu, porto un any tenint problemes a l'avantbraç dret. L'any passat fins i tot em vaig operar, però el problema no es va solucionar. Durant la pretemporada he viatjat molt, precisament per intentar trobar una manera de solucionar aquest problema i poder disputar aquesta temporada al cent per cent. El GP de Qatar m'ha confirmat que no serà així", indica Pedrosa, que afegeix que ara estan "buscant una manera de solucionar-ho". "El que m'ha quedat clar després del Gran Premi és que no puc competir al màxim de les meves possibilitats", ha afegit.

Per últim, el pilot de Castellar del Vallès s'adreça als aficionats: "Heu estat quan he guanyat títols i curses, però sobretot heu estat en els moments més complicats. Estic segur que, ara, el vostre suport també serà fonamental", ha conclòs.

stats