MOTOCICLISME
Esports 30/03/2015

Pedrosa s'aparta de les pistes temporalment

El pilot d'Honda anuncia que deixa de córrer fins que es recuperi dels problemes a l'avantbraç que arrossega de fa un any

Efe
1 min
Dani Pedrosa a Losail / MIRCO LAZZARI / GETTY IMAGES

Losail (Qatar)El pilot català d'Honda Dani Pedrosa ha anunciat després del Gran Premi de Qatar de MotoGP que s'ha disputat al circuit de Losail que deixa de córrer temporalment, ja que "és evident" que no pot "seguir corrent d'aquesta manera".

"Fa un any just que he tingut moltíssims problemes amb l'avantbraç dret i estava patint bastant en silenci aquesta difícil situació", ha reconegut Pedrosa. "He intentat per tots els mitjans arreglar-ho; l'any passat, com sabeu, ja vaig tenir una operació a meitat de temporada, la qual no em va ajudar en cap sentit", ha afegit.

"En acabar l'any vaig estar viatjant per tot el planeta, provant amb diferents doctors, per trobar una solució per al meu braç, gairebé cap em va recomanar operar, sinó millorar el braç amb algunes tècniques, però és evident que no puc seguir corrent d'aquesta manera, ja que no puc donar el màxim de mi i fa ja temps que pateixo aquesta situació i és molt difícil competir d'aquesta manera", ha reconegut el pilot de Repsol Honda.

"L'equip sabia d'aquesta situació, evidentment, i ara hem arribat a un punt en què he d'intentar solucionar el problema, no tinc gaires respostes de com va ser, però he de trobar la manera d'arreglar-ho, ja que és evident que així no puc seguir corrent, perquè no puc donar el millor de mi", ha explicat Dani Pedrosa.

stats