Futbol Català
Esports 20/03/2012

Segons l'entrenador del Sant Andreu "cap equip de Segona B pot afrontar una setmana de Champions"

El tècnic Pere Belmonte critica el calendari a la vegada que creu que l'equip necessita un parell de victòries per assegurar la permanència abans de mirar altres objectius

Ara
1 min
El tècnic andreuenc

BarcelonaEl treball en silenci però amb pas ferm del Sant Andreu a Segona B deixa l'equip andreuenc amb totes les opcions matemàtiques obertes de cara al tram final del campionat. L'entrenador, Pere Belmonte, admet que "aquesta setmana és extremadament complicada per tots els equips. A Segona B cap club està físicament preparat per jugar una setmana com si fos Champions". El tècnic creu que l'única manera per respondre de forma efectiva a tres partits en set dies és "compensant càrregues de treball i minuts jugats". En pocs dies hi ha molts punts en joc i Belmonte creu que l'únic objectiu a curt termini del Sant Andreu és "mirar d'arribar quan abans millor als 48 punts. Aquesta és la xifra que marca la permanència. Quan arribem a aquest punt, podrem mirar distàncies i números de jornades restants per intentar acabar com més ben classificats millor".

De cara a l'immediat desplaçament intersetmanal, l'equip quadribarrat viatjarà a Terol "amb molt més optimisme després d'obtenir tres punts en el darrer partit", afirma Belmonte. Segons el tècnic, "és una llàstima que l'atzar del calendari hagi fet que una jornada entre setmana ens hagi tocat com a visitants i ben lluny, però l'equip s'adaptarà a totes les circumstàncies. Tothom està treballant bé i al cos tècnic estem tranquils perquè jugui qui jugui demostra un bon rendiment".

stats