BARÇA

Piqué diu prou: deixarà la selecció espanyola després del Mundial del 2018

Nova polèmica a l'entorn del blaugrana, se l'ha acusat de no portar els colors d'Espanya a les mànigues de la samarreta

Gerard Piqué ha dit prou. El central barceloní ha anunciat que deixarà la selecció espanyola després del Mundial del 2018. Una decisió "meditada" des de fa temps, que no és "un rampell" arran de l'última polèmica que s'ha creat al voltant de la seva figura. Aquest cop, en el partit de classificació per al Mundial que s'ha disputat a Albània i que Espanya ha guanyat 0 a 2, la polèmica ha girat a l'entorn de les mànigues de la samarreta que duia el defensa. 

A l'inici del partit, a les xarxes socials ha començat a circular que Piqué s'havia retallat les mànigues de la samarreta per no dur els colors d'Espanya, com sí que duien la resta de companys. El mateix jugador i la Federació Espanyola, un cop acabat el partit, han hagut de sortir al pas de les especulacions per explicar els fets. El jugador acostuma a jugar amb mànigues llargues sempre, però en aquest cas li anaven curtes i ha decidit retallar-se-les per jugar més còmode. Això sí, amb una samarreta blanca a sota que li cobria tot el braç i anava a joc amb l'uniforme espanyol.

La tempesta sobre l'equipació que ha dut el jugador del Barça ha atacat amb fúria i el jugador ha decidit abandonar Espanya, tal com ha recollit la mateixa Federació en una nota. "Ho he intentat tot, però ja no aguanto més. Això d'avui amb les mànigues és la gota que ha fet vessar el got. Han aconseguit que perdi la il·lusió per venir aquí, i tot i que després de Rússia tindré només 31 anys, ho deixaré", ha dit Piqué després del triomf 0 a 2 contra Albània, que dóna el lideratge del grup als homes de Julen Lopetegui. 

L'endemà de la decisió, el pare del jugador, Joan Piqué, present en l'acte de presentació del llibre de Johan Cruyff s'ha limitat a dir "chapeau", quan els periodistes l'han abordat.